Hirdetés

halloween.lap.hu / Saját kezűleg

Saját kezűleg

2011. Október második szombatján tartottuk a Nagyvárosi Jószomszédok Harmadik Töklámpa-fesztiválját. Egy óra alatt több mint kétszáz tököt faragtak ki a jószomszédok. Az idei sablonokat le tudod letölteni pdf-ben, ha az ikonokra kattintasz. A kivilágított tökökről vannak fotók az oldalon. Az idei címlapokat is bejárt tökalkotások: a parlament tök és a rokokó tökgyertyatartók voltak.

A legötletesebb halloweeni dekorációk: denevérek, pókok és társaik Az E-Harmónia életmód magazin igyekszik minden olyan tevékenységet bemutatni, ami a harmónia megteremtéséhez vezet. Így otthonunkkal, lakberendezéssel kapcsolatos ötleteket is megosztunk az olvasóinkkal, hogy mindenki trendi, egyedi otthont tudjon varázsolni saját kezűleg! Dekorációs ötleteket, őszi, téli, karácsonyi, tavaszi és nyári tippeket nyújtunk a modern lakóterek kialakítása érdekében.

Halloween töklámpás készítése

- fotókkal, tippekkel desszert.eu

Halloween dekoráció, díszek és ötletek.

Folyamatosan bővülő, szabadon elérhető sablontár töklámpa -készítéshez

Saját készítésű töklámpás

Töklámpás házilag

Ovisvilág

Hirdetés
Meghatározás:

Halloween az egyik legrégibb ünnep, eredete évszázadokra vezethetô vissza. Mai formája az évszázadok során több kultúra: a római Pomona-nap, a kelta Samhain fesztivál és a keresztény mindenszentek napja hagyományainak keveredésével alakult ki.
Halloween: szó a katolikus egyháznak köszönhető: a mindenszentek (elő)estéje (All Hallows; Evening) angol kifejezésének az összevonása.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

látogató van a lapon

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Saját kezűleg
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés